1 z 2
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Japońskie okonomiyaki to placek ziemniaczany z kapustą....
fot. Akiko Ida/materiały prasowe wydawnictwo Znak

Pożywne okonomiyaki z kapustą na obiad. Wypróbuj przepis z dodatkiem krewetek i suszonego tuńczyka. Japonka zdradza domowy patent

Okonomiyaki

Japońskie okonomiyaki to placek ziemniaczany z kapustą. Pozostałe składniki można wybierać według własnego uznania. W książce „Domowa kuchnia japońska” Maori Murota proponuje dodać krewetki, suszonego tuńczyka i ostrygi.

Zobacz również

Tragiczny wypadek motocyklisty! 27-latek zginął na miejscu

Tragiczny wypadek motocyklisty! 27-latek zginął na miejscu

W Atanazynie tradycja nabożeństw majowych ciągle żywa

W Atanazynie tradycja nabożeństw majowych ciągle żywa

Polecamy

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów

Wojna o ceny kebabów. Kraj walczy o obniżki

Wojna o ceny kebabów. Kraj walczy o obniżki

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze