1 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Aquafaba to woda powstała po gotowaniu ciecierzycy lub...
fot. 123rf.com/ivanovanton/zdjęcie ilustracyjne

Od gotowanej ciecierzycy do apetycznej bezy. Zdradzamy 7 zaskakujących zastosowań aquafaby. Wypróbuj prosty patent na tanie gotowanie

Ubita aquafaba

Aquafaba to woda powstała po gotowaniu ciecierzycy lub konkretnych rodzajów fasoli. Można korzystać też z płynu z puszki lub słoika z ciecierzycą.

Zobacz również

Nie żyje mężczyzna, któremu przeszczepiono świńską nerkę

Nie żyje mężczyzna, któremu przeszczepiono świńską nerkę

To on wygrał Eurowizję! Niewiarygodne, co zrobił z trofeum tuż po zwycięstwie

To on wygrał Eurowizję! Niewiarygodne, co zrobił z trofeum tuż po zwycięstwie

Polecamy

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów

Szukasz pomysłu na jajka sadzone? Wypróbuj jajka po hiszpańsku

Szukasz pomysłu na jajka sadzone? Wypróbuj jajka po hiszpańsku

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka