Anita Czupryn
Portal i.pl
3 materiały
Publicystka gazety "Polska The Times". Dziennikarka, reporterka, dokumentalistka, autorka książek
Powód marnowania jedzenia to brak pomysłu na wykorzystanie tego, co już mamy
Z danych Banków Żywności wynika, że statystyczna polska rodzina wyrzuca rocznie do kosza produkty o wartości co najmniej 3 tysięcy złotych. Dziś, przy...
Jakub Kuroń: Dziś grillujemy, by zaskoczyć swoich gości
Grill to moja ulubiona forma gotowania: na świeżym powietrzu, z żywym ogniem. Jest jakiś rodzaj niepewności, adrenaliny, bo żywy ogień jest nie do przewidzenia....
Jędrzej Majka: Jedzenie bez przypraw byłoby pozbawione smaku
Przez ostatnie 5 lat wprost oszaleliśmy na punkcie czosnku niedźwiedziego. Nazwa wzięła się stąd, że jest to pierwsza roślinka, którą zjadają niedźwiedzie, gdy...