5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W oddzielnej miseczce żółtka wymieszaj z octem i proszkiem...
fot. Katarzyna Puczyńska

Delikatne ciasto migdałowe, które rozpływa się w ustach. Cudownie smakuje z z bitą śmietaną. Przepis na ciasto z mielonymi migdałami

Ciasto migdałowe. Krok 3

W oddzielnej miseczce żółtka wymieszaj z octem i proszkiem do pieczenia. Zmniejsz obroty miksera i dodaj do białek tak przygotowane żółtka. Wlej olejek migdałowy.

Zobacz również

Kiedy Chiny zaatakują Tajwan? Teoria szefa CIA

Kiedy Chiny zaatakują Tajwan? Teoria szefa CIA

Strażackie ćwiczenia w szkole w Kunowie. Trenowali na wypadek wycieku gazu

Strażackie ćwiczenia w szkole w Kunowie. Trenowali na wypadek wycieku gazu

Polecamy

Chrupiące ciastka z migdałami. Poznaj przepis na włoskie cantuccini

Chrupiące ciastka z migdałami. Poznaj przepis na włoskie cantuccini

Babka marchewkowa z lukrem. Ten przepis zadziwia!

Babka marchewkowa z lukrem. Ten przepis zadziwia!

Chleb do żurku. Rarytas, który wzmacnia smak zupy. Jak upiec go w domu?

Chleb do żurku. Rarytas, który wzmacnia smak zupy. Jak upiec go w domu?