1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W trakcie fermentacji na powierzchni zakwasu będzie pojawiać...
fot. Anna Daniluk

Niezawodny zakwas buraczany na barszcz czerwony. Wypróbowany przepis na święta. Jeden składnik wzmocni smak

Zakwas na barszcz

W trakcie fermentacji na powierzchni zakwasu będzie pojawiać się piana.

Zobacz również

Paula Krysińska z Włocławka w półfinale Miss Polski 2024. Zdjęcia

NOWE
Paula Krysińska z Włocławka w półfinale Miss Polski 2024. Zdjęcia

Paula Krysińska z Włocławka w półfinale Miss Polski 2024. Zdjęcia

NOWE
Paula Krysińska z Włocławka w półfinale Miss Polski 2024. Zdjęcia

Polecamy

Uważaj na tego wołowego tatara! Jego zjedzenie może doprowadzić do krwawej biegunki

Uważaj na tego wołowego tatara! Jego zjedzenie może doprowadzić do krwawej biegunki

Zaglądamy Polakom do talerzy. Co jedzą na śniadanie? Odpowiedź zaskakuje

Zaglądamy Polakom do talerzy. Co jedzą na śniadanie? Odpowiedź zaskakuje

Takich flaczków jeszcze nie jedliście. Idealne danie prosto... z Neapolu

Takich flaczków jeszcze nie jedliście. Idealne danie prosto... z Neapolu