1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gęś warto piec w naczyniu żaroodpornym z pokrywką.
fot. Jane Rubtsova/Getty Images

Wyśmienita gęś pieczona na 11 listopada. Tradycyjny przepis na rodzinny obiad. To danie zachwyci smakiem

Pieczona gęś na obiad

Gęś warto piec w naczyniu żaroodpornym z pokrywką.

Zobacz również

Będą ogrzewać się z wykorzystaniem wodoru. Gazownicy dogadali się z Czarnym Dunajcem

NOWE
Będą ogrzewać się z wykorzystaniem wodoru. Gazownicy dogadali się z Czarnym Dunajcem

Straż i grupa chemiczna w centrum Poznania. Co tam się stało?

NOWE
Straż i grupa chemiczna w centrum Poznania. Co tam się stało?

Polecamy

Dzięki tej marynacie mięso nie będzie suche. Zrobisz ją w 5 minut!

Dzięki tej marynacie mięso nie będzie suche. Zrobisz ją w 5 minut!

Po tę zupę ze słynnego baru ustawiają się kolejki. Odtworzyłam przepis, jest obłędna!

Po tę zupę ze słynnego baru ustawiają się kolejki. Odtworzyłam przepis, jest obłędna!

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci