17 z 23
Na koniec dodaj do bigosu posiekany koperek i pogotuj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bigos z młodej kapusty. Krok 15

Na koniec dodaj do bigosu posiekany koperek i pogotuj jeszcze 3 minuty.

18 z 23
Tradycyjny bigos z młodej kapusty gotowy. Możesz podać go z...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bigos z młodej kapusty. Krok 16

Tradycyjny bigos z młodej kapusty gotowy. Możesz podać go z pieczywem lub ziemniakami.

19 z 23
Jeśli nie jesteś fanem boczku i kiełbasy, to możesz dodać do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bigos z młodej kapusty. Krok 17

Jeśli nie jesteś fanem boczku i kiełbasy, to możesz dodać do bigosu np. upieczony flet z kurczaka.

20 z 23
Możesz przygotować danie także w wersji wegetariańskiej....
fot. Katarzyna Puczyńska

Bigos z młodej kapusty. Krok 18

Możesz przygotować danie także w wersji wegetariańskiej. Pomiń kiełbasę i boczek, a dodaj ugotowaną ciecierzycę.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Zamrażam całe brzoskwinie i ścieram je na tarce. Dzieci proszą o ten deser codziennie

Zamrażam całe brzoskwinie i ścieram je na tarce. Dzieci proszą o ten deser codziennie

Smakowita potrawka z kurczaka. Kaszubi mówią na to danie „frykasy”

Smakowita potrawka z kurczaka. Kaszubi mówią na to danie „frykasy”

Dzięki niemu Amerykanie zakochali się w polskiej kuchni. Wielki sukces Polaka!

Dzięki niemu Amerykanie zakochali się w polskiej kuchni. Wielki sukces Polaka!

Zobacz również

Zamrażam całe brzoskwinie i ścieram je na tarce. Dzieci proszą o ten deser codziennie

Zamrażam całe brzoskwinie i ścieram je na tarce. Dzieci proszą o ten deser codziennie

Smakowita potrawka z kurczaka. Kaszubi mówią na to danie „frykasy”

Smakowita potrawka z kurczaka. Kaszubi mówią na to danie „frykasy”