17 z 23

fot. Katarzyna Puczyńska
Bigos z młodej kapusty. Krok 15
Na koniec dodaj do bigosu posiekany koperek i pogotuj jeszcze 3 minuty.
18 z 23

fot. Katarzyna Puczyńska
Bigos z młodej kapusty. Krok 16
Tradycyjny bigos z młodej kapusty gotowy. Możesz podać go z pieczywem lub ziemniakami.
19 z 23

fot. Katarzyna Puczyńska
Bigos z młodej kapusty. Krok 17
Jeśli nie jesteś fanem boczku i kiełbasy, to możesz dodać do bigosu np. upieczony flet z kurczaka.
20 z 23

fot. Katarzyna Puczyńska
Bigos z młodej kapusty. Krok 18
Możesz przygotować danie także w wersji wegetariańskiej. Pomiń kiełbasę i boczek, a dodaj ugotowaną ciecierzycę.