15 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Wafle z naszego przepisu to przysmak z lat PRL-u,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wafle z mlekiem w proszku to prawdziwy rarytas. Poznaj pyszny deser z lat PRL-u. Oto przepis na wafle à la Pischinger

Wafle z mlekiem w proszku

Wafle z naszego przepisu to przysmak z lat PRL-u, nawiązujący do znanego torciku Peschinger. Masa z kakao i mleka w proszku z powodzeniem zastąpiła klasyczną dla tego wiedeńskiego deseru śmietankę i czekoladę. Zobacz przepis na następnych zdjęciach.

Zobacz również

Bytomianie w ostatniej chwili wypuścili zwycięstwo z rąk ZDJĘCIA KIBICÓW I MECZU

Bytomianie w ostatniej chwili wypuścili zwycięstwo z rąk ZDJĘCIA KIBICÓW I MECZU

Majówka w Golubiu-Dobrzyniu i okolicach. Zamek i Ośrodek Chopinowski zapraszają

Majówka w Golubiu-Dobrzyniu i okolicach. Zamek i Ośrodek Chopinowski zapraszają

Polecamy

Babka marchewkowa z lukrem. Ten przepis zadziwia!

Babka marchewkowa z lukrem. Ten przepis zadziwia!

Ciasto jajko sadzone. Spektakularnie wyglądające ciasto na Wielkanoc

Ciasto jajko sadzone. Spektakularnie wyglądające ciasto na Wielkanoc

Sałatka z rzeżuchą – wiosenny dodatek na Wielkanoc i nie tylko

Sałatka z rzeżuchą – wiosenny dodatek na Wielkanoc i nie tylko