3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ogórki należy kisić w naczyniach ceramicznych lub szklanych.
fot. Emilia_Baczynska/Pixabay

3 razy 3 – sprawdzony przepis na jędrne i smaczne ogórki kiszone. Wystarczy dodać jeden składnik. Babcina receptura, która zawsze działa

W czym kwasić ogórki?

Ogórki należy kisić w naczyniach ceramicznych lub szklanych.

Zobacz również

Dachowanie w Prokocicach. Kierująca trafiła do szpitala

Dachowanie w Prokocicach. Kierująca trafiła do szpitala

Tak kiedyś wyglądał śmigus-dyngus w Krakowie. Dziś za coś takiego grożą kary!

Tak kiedyś wyglądał śmigus-dyngus w Krakowie. Dziś za coś takiego grożą kary!

Polecamy

Galaretki drobiowe w kształcie jajek. Hit na Wielkanoc

Galaretki drobiowe w kształcie jajek. Hit na Wielkanoc

Domowe jajka w sosie tatarskim. Poznaj przepis na klasyczną przystawkę

Domowe jajka w sosie tatarskim. Poznaj przepis na klasyczną przystawkę

Babka gotowana. Najprostszy przepis na puszyste ciasto, które zawsze wychodzi

Babka gotowana. Najprostszy przepis na puszyste ciasto, które zawsze wychodzi