3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do tortu Sachera warto używać wysokiej jakości gorzką lub...
fot. pixabay.com/floriana_t

Tort Sachera z konfiturą morelową. Przepis na tradycyjne ciasto czekoladowe z Austrii. Przez lata trwał spór o jego recepturę

Gorzka czekolada

Do tortu Sachera warto używać wysokiej jakości gorzką lub deserową czekoladę minimum o 60% zawartości kakao.

Zobacz również

O czym marzą uczestnicy olimpiady? Można wygrać nawet 40 tys. złotych miesięcznie

O czym marzą uczestnicy olimpiady? Można wygrać nawet 40 tys. złotych miesięcznie

Wypadek w Białogardzie. Potrącenie na przejściu dla pieszych [ZDJĘCIA]

Wypadek w Białogardzie. Potrącenie na przejściu dla pieszych [ZDJĘCIA]

Polecamy

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie