4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Repertuar kina Polonez w Skierniewicach na nadchodzący tydzień

Repertuar kina Polonez w Skierniewicach na nadchodzący tydzień

Jak długo trzeba odczekać po wypiciu alkoholu, żeby móc prowadzić samochód?

Jak długo trzeba odczekać po wypiciu alkoholu, żeby móc prowadzić samochód?

Polecamy

Kaczka z jabłkami. Co zrobić, by mięso nie było suche?

Kaczka z jabłkami. Co zrobić, by mięso nie było suche?

Zestaw noży w bloku do twojej wymarzonej kuchni - jaki wybrać, aby nie żałować?

Zestaw noży w bloku do twojej wymarzonej kuchni - jaki wybrać, aby nie żałować?

Omlet biszkoptowy w wersji fit. Z tym daniem zużyjesz nadmiar białek

Omlet biszkoptowy w wersji fit. Z tym daniem zużyjesz nadmiar białek