2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso należy najpierw przechowywać w solance przez 8 godzin,...
fot. Kasia Nowicka

Szarpana wieprzowina z jabłkami. Soczyste i aromatyczne mięso pieczone w piekarniku. Przepis poleca Plate By Kate

Szarpana wieprzowina z jabłkami

Mięso należy najpierw przechowywać w solance przez 8 godzin, a później obsmażyć i posmarować przyprawami. Na koniec wieprzowinę należy piec w 100 stopniach przez 8 godzin.

Zobacz również

Kradzież i kilkanaście operacji cudzą kartą. Kobieta z Ostrowca ma kłopoty

Kradzież i kilkanaście operacji cudzą kartą. Kobieta z Ostrowca ma kłopoty

Rajd Baja Drawsko. Odcinek specjalny ku czci generała Boruty - Spiechowicza

NOWE
Rajd Baja Drawsko. Odcinek specjalny ku czci generała Boruty - Spiechowicza

Polecamy

Lody kawowe tylko z 4 składników! Smakują jak z najlepszej lodziarni

Lody kawowe tylko z 4 składników! Smakują jak z najlepszej lodziarni

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę