3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Posiekaj drobno kapustę i grzyby. Na patelni podsmaż...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z kapustą i grzybami. Przepis na świąteczne danie. Zrób pyszny farsz z kapusty i grzybów na Boże Narodzenie

Pierogi z kapustą i grzybami. Krok 3

Posiekaj drobno kapustę i grzyby. Na patelni podsmaż pokrojoną w drobną kostkę cebulę, dodaj kapustę i grzyby i podsmażaj ok. 2 minutki. Na koniec dopraw przyprawami do smaku - mielonym kminkiem, majerankiem, solą i pieprzem.

Zobacz również

Wyjątkowo urokliwa iluminacja Ogrodu Wolności w Kielcach [ZDJĘCIA Z DRONA]

Wyjątkowo urokliwa iluminacja Ogrodu Wolności w Kielcach [ZDJĘCIA Z DRONA]

Zwyrodnialec gwałcił dziecko, teraz skarży się na warunki bytowe w areszcie [ZDJĘCIA]

Zwyrodnialec gwałcił dziecko, teraz skarży się na warunki bytowe w areszcie [ZDJĘCIA]

Polecamy

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!