9 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Surówkę polej oliwą z oliwek i dopraw do smaku solą i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczna surówka z kapusty pekińskiej. Tak dobra, że znika w mgnieniu oka. Najlepszy przepis na zdrowy i pyszny dodatek do obiadu

Surówka z kapusty pekińskiej. Krok 8

Surówkę polej oliwą z oliwek i dopraw do smaku solą i pieprzem. Smacznego!

Zobacz również

Małoletni zniszczyli podjazd dla niepełnosprawnych. Ale tego się nie spodziewali!

Małoletni zniszczyli podjazd dla niepełnosprawnych. Ale tego się nie spodziewali!

Żeglarze płyną pod Marsylią po olimpijskie paszporty

Żeglarze płyną pod Marsylią po olimpijskie paszporty

Polecamy

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Zamówiła wegańskie tiramisu. Po kilku łyżeczkach zmarła. Sądzą producenta deseru

Zamówiła wegańskie tiramisu. Po kilku łyżeczkach zmarła. Sądzą producenta deseru

Chrupiące ciastka z migdałami. Poznaj przepis na włoskie cantuccini

Chrupiące ciastka z migdałami. Poznaj przepis na włoskie cantuccini