3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli masz śledzie z solanki, to wymagają one odpowiedniego...
fot. Katarzyna Puczyńska

Śledzie po kaszubsku na przystawkę. Przepis na słodko-kwaśną rybę z cebulką i rodzynkami. Najlepszy przepis na tradycyjne śledzie

Śledzie po kaszubsku. Krok 1

Jeśli masz śledzie z solanki, to wymagają one odpowiedniego przygotowania: wypłucz śledzie w zimnej wodzie, zalej nową i odstaw na 30 minut, następnie ponownie je wypłucz, zalej wodą, dodaj mleko i zostaw na około godzinę, do odpowiedniego smaku (mają być mniej słone).

Zobacz również

Wyjątkowo urokliwa iluminacja Ogrodu Wolności w Kielcach [ZDJĘCIA Z DRONA]

Wyjątkowo urokliwa iluminacja Ogrodu Wolności w Kielcach [ZDJĘCIA Z DRONA]

Zwyrodnialec gwałcił dziecko, teraz skarży się na warunki bytowe w areszcie [ZDJĘCIA]

Zwyrodnialec gwałcił dziecko, teraz skarży się na warunki bytowe w areszcie [ZDJĘCIA]

Polecamy

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!