2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Należy ją spożyć w czasie 1-2 dni od produkcji.
fot. materiały prasowe Bianca Mozzarella

Sery od serca. Polsko-włoska para serwuje wyjątkowe sery w Polsce

Kaja Przygońska wytwarza świeżą mozzarellę

Należy ją spożyć w czasie 1-2 dni od produkcji.

Zobacz również

Dymek z blanta, 7 tys. działek „prochów” i zaległe alimenty

Dymek z blanta, 7 tys. działek „prochów” i zaległe alimenty

Dariusz Brzęczek krytycznie o Zielonym Ładzie. "Sprawi, że społeczeństwo zbiednieje"

Dariusz Brzęczek krytycznie o Zielonym Ładzie. "Sprawi, że społeczeństwo zbiednieje"

Polecamy

Nie wiesz, co zrobić ze szparagami? Ugotuj pyszne risotto z kurczakiem

Nie wiesz, co zrobić ze szparagami? Ugotuj pyszne risotto z kurczakiem

Ta sałatka to bomba witaminowa. Zjesz ją szybciej niż zrobisz

Ta sałatka to bomba witaminowa. Zjesz ją szybciej niż zrobisz

Dzięki tej marynacie mięso nie będzie suche. Zrobisz ją w 5 minut!

Dzięki tej marynacie mięso nie będzie suche. Zrobisz ją w 5 minut!