3 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pokrój kurczaka na części i zalej zimną wodą ok. 3 l.
fot. Katarzyna Puczyńska

Rozgrzewający rosół z kury. Zobacz przepis na tradycyjną zupę. Poznaj też najlepsze sposoby na mętny rosół

Krok 2.

Pokrój kurczaka na części i zalej zimną wodą ok. 3 l.

Zobacz również

Dogrywka w najbliższą niedzielę. Kto będzie rządził gminą Włoszakowice?

Dogrywka w najbliższą niedzielę. Kto będzie rządził gminą Włoszakowice?

Zwłoki na wyspie na jeziorze koło Gorzowa. W akcji straż pożarna i policja

Zwłoki na wyspie na jeziorze koło Gorzowa. W akcji straż pożarna i policja

Polecamy

Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto

Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto

Gotujesz parówki w ten sposób? Narażasz całą rodzinę na ciężkie choroby

Gotujesz parówki w ten sposób? Narażasz całą rodzinę na ciężkie choroby

Ekspresowe placki z serka homogenizowanego. Pyszne i szybkie śniadanie

Ekspresowe placki z serka homogenizowanego. Pyszne i szybkie śniadanie