1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotową pastę rybną należy rozsmarować na chlebie i podawać...
fot. Anna Daniluk

Awanturka na śniadanie. Sprawdź przepis na sycącą pastę z twarogu i szprotek w sosie pomidorowym. Oto patent na zdrowe śniadanie jak z PRL-u

Awanturka

Gotową pastę rybną należy rozsmarować na chlebie i podawać udekorowane posiekaną natką pietruszki. Kliknij obrazek, aby zobaczyć, jak ją przygotować krok po kroku.

Zobacz również

Słynna opolska barka tonie! Koszt to 3 miliony złotych. Ruszyła zbiórka

NOWE
Słynna opolska barka tonie! Koszt to 3 miliony złotych. Ruszyła zbiórka

Pożar w nowym bloku w centrum Zielonej Góry. Konieczna była ewakuacja mieszkańców

Pożar w nowym bloku w centrum Zielonej Góry. Konieczna była ewakuacja mieszkańców

Polecamy

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut