3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zacznij ubijać białka mikserem. Dodawaj stopniowo cukier i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierwszorzędne ciasto krówka. Poznaj przepis na błyskawiczny biszkopt z białek. Oto sposób na puszyste ciasto z kajmakiem

Ciasto krówka na biszkopcie. Krok 1

Zacznij ubijać białka mikserem. Dodawaj stopniowo cukier i wanilię. Zmniejsz obroty miksera, wlej olej, a na koniec wsyp mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.

Zobacz również

Wyjątkowo urokliwa iluminacja Ogrodu Wolności w Kielcach [ZDJĘCIA Z DRONA]

Wyjątkowo urokliwa iluminacja Ogrodu Wolności w Kielcach [ZDJĘCIA Z DRONA]

Zwyrodnialec gwałcił dziecko, teraz skarży się na warunki bytowe w areszcie [ZDJĘCIA]

Zwyrodnialec gwałcił dziecko, teraz skarży się na warunki bytowe w areszcie [ZDJĘCIA]

Polecamy

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!