5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zamiast odcinać każdą końcówkę pojedynczo, ułóż fasoli obok...
fot. zdjęcie ilustracyjne/ 123rf

Jak ugotować fasolkę szparagową? Zdradzamy prosty trik, dzięki któremu przygotujesz ją szybciej i łatwiej. Idealna fasolka szparagowa

Fasolka szparagowa na obiad

Zamiast odcinać każdą końcówkę pojedynczo, ułóż fasoli obok siebie i odetnij ich końce. Ten trik znacznie przyśpieszy pracę.

Zobacz również

Przed nami Marsz Godności Osób z Niepełnosprawnościami - pomarańczowa solidarność!

Przed nami Marsz Godności Osób z Niepełnosprawnościami - pomarańczowa solidarność!

Cyfrowe podręczniki zastąpią papierowe? Wiceminister o pracach nad projektem

Cyfrowe podręczniki zastąpią papierowe? Wiceminister o pracach nad projektem

Polecamy

Sałatka z rzeżuchą – wiosenny dodatek na Wielkanoc i nie tylko

Sałatka z rzeżuchą – wiosenny dodatek na Wielkanoc i nie tylko

Mięso z plastikiem. Lidl wycofuje burgery. Nie jedz ich tylko zwróć do sklepu

Mięso z plastikiem. Lidl wycofuje burgery. Nie jedz ich tylko zwróć do sklepu

Pieczona biała kiełbasa zawijana w boczku. Pomysł na Wielkanoc i nie tylko

Pieczona biała kiełbasa zawijana w boczku. Pomysł na Wielkanoc i nie tylko