4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fasola, soczewica i ciecierzyca to składniki, które warto...
fot. pixabay.com

Produkty spożywcze, które nie tracą ważności. Masz je w kuchennej szafce! Jak przechowywać żywność?

Warzywa strączkowe

Fasola, soczewica i ciecierzyca to składniki, które warto mieć w szafce. Należy przechowywać je w słoikach w suchym i ciemnym miejscu.

Zobacz również

Majówka w Golubiu-Dobrzyniu i okolicach. Zamek i Ośrodek Chopinowski zapraszają

Majówka w Golubiu-Dobrzyniu i okolicach. Zamek i Ośrodek Chopinowski zapraszają

Susza zjada polską marchew. Produkcja o 30 procent w dół, rośnie za to import

Susza zjada polską marchew. Produkcja o 30 procent w dół, rośnie za to import

Polecamy

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Najlepsze sosy do gołąbków. Podkreślą smak klasycznego dania

Najlepsze sosy do gołąbków. Podkreślą smak klasycznego dania

Zamówiła wegańskie tiramisu. Po kilku łyżeczkach zmarła. Sądzą producenta deseru

Zamówiła wegańskie tiramisu. Po kilku łyżeczkach zmarła. Sądzą producenta deseru