4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Cebule posiekaj i podsmaż na niewielkiej ilości oleju.
fot. Katarzyna Puczyńska

Niebanalna propozycja dla wegetarian i nie tylko. Wypróbuj przepis na sycące i zdrowe pierogi z soczewicą. Zasmakują każdemu

Krok 3

Cebule posiekaj i podsmaż na niewielkiej ilości oleju.

Zobacz również

Tak żyje Justyna Ryszka. Odważne zdjęcia przyjaciółki Patrycji Tuchlińskiej

Tak żyje Justyna Ryszka. Odważne zdjęcia przyjaciółki Patrycji Tuchlińskiej

Stal gorsza od Indykpolu w pierwszym meczu o 7. miejsce w PlusLidze

Stal gorsza od Indykpolu w pierwszym meczu o 7. miejsce w PlusLidze

Polecamy

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Najlepsze sosy do gołąbków. Podkreślą smak klasycznego dania

Najlepsze sosy do gołąbków. Podkreślą smak klasycznego dania

Ekspresowa zupa gołąbkowa. Pyszny obiad dla wielbicieli gołąbków bez zawijania

Ekspresowa zupa gołąbkowa. Pyszny obiad dla wielbicieli gołąbków bez zawijania