Poznański piekarz piekł chleb w ukraińskiej Buczy. "Zostali tylko ci, którzy się nie bali"

Paweł Antuchowski
Paweł Antuchowski
Facebook/Czarny chleb
Poznańscy piekarze pojechali do Buczy aby tam pomóc w ponownym uruchomieniu lokalnej piekarni i piec chleb dla mieszkańców. Po 7-dniowym pobycie powrócili do Polski. O ich udanej misji, wrażeniach, obawach i zaskoczeniach rozmawiamy z właścicielem piekarni Czarny Chleb, Jackiem Polewskim.

Poznańscy piekarze pojechali do Buczy aby tam pomóc w ponownym uruchomieniu lokalnej piekarni i piec chleb dla mieszkańców. Po 7-dniowym pobycie powrócili do Polski. O ich udanej misji, wrażeniach, obawach i zaskoczeniach rozmawiamy z właścicielem piekarni Czarny Chleb, Jackiem Polewskim. Poznańscy piekarze pojechali do Buczy aby tam pomóc w ponownym uruchomieniu lokalnej piekarni i piec chleb dla mieszkańców. Po 7-dniowym pobycie powrócili do Polski. O ich udanej misji, wrażeniach, obawach i zaskoczeniach rozmawiamy z właścicielem piekarni Czarny Chleb, Jackiem Polewskim.

Chcesz więcej?

Kup prenumeratę cyfrową i ciesz się nieograniczonym dostępem do najlepszych artykułów w jednym miejscu

Subskrybuj

Materiał oryginalny: Poznański piekarz piekł chleb w ukraińskiej Buczy. "Zostali tylko ci, którzy się nie bali" - Plus Głos Wielkopolski