3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Odkrój 1/3 ciasta, zawiń w folię spożywczą i schowaj do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Porzeczki rządzą latem. Przepis na boskie ciasto z owocami i budyniową pianką jak z najlepszej cukierni. Jak je zrobić krok po kroku?

Ciasto z porzeczkami i budyniową pianką. Krok 2

Odkrój 1/3 ciasta, zawiń w folię spożywczą i schowaj do zamrażarki, by łatwiej było go później zetrzeć.

Resztę ciasta zawiń w folię spożywczą i schowaj na 30 minut do lodówki.

Zobacz również

Przewroty – nagroda dla nowatorskich inicjatyw edukacyjnych. Znamy finalistów!
Materiał informacyjny

Przewroty – nagroda dla nowatorskich inicjatyw edukacyjnych. Znamy finalistów!

Wielka radość w Jędrzejowie. Naprzód pokonał KSZO 1929 i fetował awans [FOTO]

Wielka radość w Jędrzejowie. Naprzód pokonał KSZO 1929 i fetował awans [FOTO]

Polecamy

Ekspresowe placki z serka homogenizowanego. Pyszne i szybkie śniadanie

Ekspresowe placki z serka homogenizowanego. Pyszne i szybkie śniadanie

Domowa czekolada jak z PRL-u. Pamiętasz jeszcze ten smak? Zrób taki smakołyk w domu

Domowa czekolada jak z PRL-u. Pamiętasz jeszcze ten smak? Zrób taki smakołyk w domu

Pomysł na sałatkę z awokado. Sprawdź przepis na lekki przysmak

Pomysł na sałatkę z awokado. Sprawdź przepis na lekki przysmak