4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rozwałkuj ciasto i wytnij kształt prostokątnej blaszki....
fot. Katarzyna Puczyńska

Obłędny mazurek kajmakowy. Poznaj przepis na najlepszy mazurek wielkanocny z kajmakiem i bakaliami. Kruche ciasto z apetycznym nadzieniem

Mazurek kajmakowy. Krok 3

Rozwałkuj ciasto i wytnij kształt prostokątnej blaszki. Przełóż je do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Z pozostałej części ciasta zrób wałeczek i ułóż brzegi mazurka. Dociśnij je widelcem, tworząc wzór.

Zobacz również

Śremska policja zachęca młodzież do wstąpienia w swoje szeregi

Śremska policja zachęca młodzież do wstąpienia w swoje szeregi

Tłumy na otwarciu Sinsay'a w Staszowie! Jest dużo promocji (ZDJĘCIA)

NOWE
Tłumy na otwarciu Sinsay'a w Staszowie! Jest dużo promocji (ZDJĘCIA)

Polecamy

Kaczka z jabłkami. Co zrobić, by mięso nie było suche?

Kaczka z jabłkami. Co zrobić, by mięso nie było suche?

Tarta z kurczakiem i brokułami. Wyborny obiad w kilka chwil

Tarta z kurczakiem i brokułami. Wyborny obiad w kilka chwil

Takiej sałatki z buraczków możesz nie znać. Smakuje wybornie!

Takiej sałatki z buraczków możesz nie znać. Smakuje wybornie!