2 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kapustę kiszoną odciśnij, przełóż do garnka i zalej wodą z...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z kapustą i grzybami. Przepis na świąteczne danie. Zrób pyszny farsz z kapusty i grzybów na Boże Narodzenie

Pierogi z kapustą i grzybami. Krok 2

Kapustę kiszoną odciśnij, przełóż do garnka i zalej wodą z gotowania grzybów. Gotuj do miękkości przez ok. 45 minut.

Zobacz również

Już w kwietniu do Katowic powraca „Game Music Fest”. Muzyka z gier na żywo

Już w kwietniu do Katowic powraca „Game Music Fest”. Muzyka z gier na żywo

Krakowski radny interweniuje ws. Bunkra Sztuki

Krakowski radny interweniuje ws. Bunkra Sztuki

Polecamy

Smakowite jajka faszerowane bekonem. Ta przystawka powala smakiem i aromatem

Smakowite jajka faszerowane bekonem. Ta przystawka powala smakiem i aromatem

Idealne babeczki marchewkowe na Wielkanoc. Słodkie i urocze babeczki na święta

Idealne babeczki marchewkowe na Wielkanoc. Słodkie i urocze babeczki na święta

Pyszne pulpety w sosie chrzanowym. Idealny obiad nie tylko na Wielkanoc

Pyszne pulpety w sosie chrzanowym. Idealny obiad nie tylko na Wielkanoc