3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do zrobienia sałatki potrzebujesz ugotowanej i przestudzonej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Piękny Jaś z doliny Dunajca na przekąskę. Przepis na sałatkę z białej fasoli z czosnkiem, natką i suszonymi pomidorami

Gotowanie fasoli

Do zrobienia sałatki potrzebujesz ugotowanej i przestudzonej fasoli. Możesz zrobić to nawet dzień wcześniej. Fasolę należy wypłukać i namoczyć w wodzie. Następnie trzeba ją ugotować do miękkości przez ok. 45 minut.

Zobacz również

Wielka radość w Jędrzejowie. Naprzód pokonał KSZO 1929 i fetował awans [FOTO]

Wielka radość w Jędrzejowie. Naprzód pokonał KSZO 1929 i fetował awans [FOTO]

Zawodnicy SHIRO Kyokushin Klub Karate na podium w Pucharze Świata [FOTO]

Zawodnicy SHIRO Kyokushin Klub Karate na podium w Pucharze Świata [FOTO]

Polecamy

Uwaga na ten pieprz! Jest wycofywany ze sklepów, bo zawiera pochodne ropy naftowej

Uwaga na ten pieprz! Jest wycofywany ze sklepów, bo zawiera pochodne ropy naftowej

Pomysł na sałatkę z awokado. Sprawdź przepis na lekki przysmak

Pomysł na sałatkę z awokado. Sprawdź przepis na lekki przysmak

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto