4 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pora na smażenie kotletów. Smaż je na rozgrzanej patelni, na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Idealny kotlet schabowy za każdym razem. Poznaj przepis na soczystą i chrupiącą porcję mięsa. Wiemy, jakich błędów nie popełniać

Kotlety schabowe. Krok 3

Pora na smażenie kotletów. Smaż je na rozgrzanej patelni, na smalcu, z obu stron na złoty kolor. Możesz na patelnię położyć także połówkę cebuli, wtedy kotlety nabiorą jeszcze więcej aromatu.

Zobacz również

Piotruś Woźniak z Chodzieży ma 2 latka, potrzebuje pomocy

Piotruś Woźniak z Chodzieży ma 2 latka, potrzebuje pomocy

Bezpłatne studia podyplomowe w zakresie biomedycyny. Kto może skorzystać?

Bezpłatne studia podyplomowe w zakresie biomedycyny. Kto może skorzystać?

Polecamy

Zachwycające ciasto z galaretki. Tylko trzy składniki i pyszny deser gotowy

Zachwycające ciasto z galaretki. Tylko trzy składniki i pyszny deser gotowy

Pomysł na sałatkę z awokado. Sprawdź przepis na lekki przysmak

Pomysł na sałatkę z awokado. Sprawdź przepis na lekki przysmak

Zamówiła wegańskie tiramisu. Po kilku łyżeczkach zmarła. Sądzą producenta deseru

Zamówiła wegańskie tiramisu. Po kilku łyżeczkach zmarła. Sądzą producenta deseru