2 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jaki jest sekret udanego, wyrośniętego i puszystego...
fot. Katarzyna Puczyńska

Prosty przepis na biszkopt. Pięknie wygląda, jest idealnie wyrośnięty i puszysty. Jak zrobić biszkopt do tortu i ciast z kremem?

Biszkopt, który zawsze wychodzi

Jaki jest sekret udanego, wyrośniętego i puszystego biszkoptu? Poznaj najlepszy przepis. To bardzo proste. Ważny jest ocet. Zobacz wskazówki pod kolejnymi zdjęciami.

Zobacz również

Hit dla Marciniaka! Media: Polak faworytem do sędziowania Ligi Europy

Hit dla Marciniaka! Media: Polak faworytem do sędziowania Ligi Europy

Mieszkańcy gminy Malbork pytają, dlaczego wzrosła cena biletu autobusowego

Mieszkańcy gminy Malbork pytają, dlaczego wzrosła cena biletu autobusowego

Polecamy

Chrzan wielkanocnym luksusem? Niektórzy cenią sobie jego korzeń

Chrzan wielkanocnym luksusem? Niektórzy cenią sobie jego korzeń

Pyszne pulpety w sosie chrzanowym. Idealny obiad nie tylko na Wielkanoc

Pyszne pulpety w sosie chrzanowym. Idealny obiad nie tylko na Wielkanoc

Dziś wielkanocna zupa, kiedyś posiłek biednych. Jak gospodynie robiły żur?

Dziś wielkanocna zupa, kiedyś posiłek biednych. Jak gospodynie robiły żur?