1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej była kuchnią dla klasy...
fot. 123rf.com/wikimediacommons/domena publiczna

Obiady za 5 złotych. Przepisy Lucyny Ćwierczakiewiczowej, „królowej obiadów”, mają 160 lat

Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej

Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej była kuchnią dla klasy ziemiańskiej, która miała służbę i było ją stać na wystawne obiady. Jeden obiad składał się nawet z 6 posiłków. Kliknij w obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć więcej ciekawostek o „królowej obiadów”.

Zobacz również

Pomysłowa surówka z cukinią do obiadu. Eksplozja smaku, koloru i witamin

HIT DNIA
Pomysłowa surówka z cukinią do obiadu. Eksplozja smaku, koloru i witamin

Najlepsze polędwiczki z kurkami. Poznaj przepis na elegancki obiad

Najlepsze polędwiczki z kurkami. Poznaj przepis na elegancki obiad

Polecamy

Delikatna jajecznica z pomidorami na śniadanie. Dodaj do niej nietypowy składnik

Delikatna jajecznica z pomidorami na śniadanie. Dodaj do niej nietypowy składnik

Proteinowe lody z serka wiejskiego. Nie mają sobie równych

HIT DNIA
Proteinowe lody z serka wiejskiego. Nie mają sobie równych

Najlepszy sok z jeżyn. Orzeźwia od pierwszego łyka

Najlepszy sok z jeżyn. Orzeźwia od pierwszego łyka