4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Umyj pomarańczę i zetrzyj z niej skórkę. Staraj się zetrzeć...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepszy dżem z rabarbaru. Poznaj niezawodny przepis na dżem rabarbarowy z dodatkiem pomarańczy. Tak pyszny, że palce lizać

Dżem z rabarbaru. Krok 2

Umyj pomarańczę i zetrzyj z niej skórkę. Staraj się zetrzeć tylko wierzchnią pomarańczową warstwę, nie naruszając białej skórki.

Zobacz również

Deszcz to nie problem. Kibice na meczu Wieczysta - KSZO

Deszcz to nie problem. Kibice na meczu Wieczysta - KSZO

Wieczysta męczyła się z KSZO. Trener Peszko miał nosa do zmian

Wieczysta męczyła się z KSZO. Trener Peszko miał nosa do zmian

Polecamy

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Zapiekanka z resztek wędlin. Przepis na poświąteczny obiad

Zapiekanka z resztek wędlin. Przepis na poświąteczny obiad

Najlepsze sosy do gołąbków. Podkreślą smak klasycznego dania

Najlepsze sosy do gołąbków. Podkreślą smak klasycznego dania