4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Suszone grzyby dokładnie wypłucz.  Zalej je wrzącą wodą i...
fot. pixabay.com

Niezawodny przepis na bigos z kiszonej kapusty. Jeden składnik zapewnia wyjątkowy smak. Rodzina będzie się nim zajadać

Bigos z kapusty kiszonej. Krok 2

Suszone grzyby dokładnie wypłucz. Zalej je wrzącą wodą i poczekaj chwilę, aż zmiękną. Pokrój i dodaj do kapusty. Przygotuj także mięsne dodatki: kiełbasę obierz ze skórki i pokrój, pokrój także mięso.

Zobacz również

Repertuar kina Polonez w Skierniewicach na nadchodzący tydzień

Repertuar kina Polonez w Skierniewicach na nadchodzący tydzień

Jak długo trzeba odczekać po wypiciu alkoholu, żeby móc prowadzić samochód?

Jak długo trzeba odczekać po wypiciu alkoholu, żeby móc prowadzić samochód?

Polecamy

Kaczka z jabłkami. Co zrobić, by mięso nie było suche?

Kaczka z jabłkami. Co zrobić, by mięso nie było suche?

Tarta z kurczakiem i brokułami. Wyborny obiad w kilka chwil

Tarta z kurczakiem i brokułami. Wyborny obiad w kilka chwil

Takiej sałatki z buraczków możesz nie znać. Smakuje wybornie!

Takiej sałatki z buraczków możesz nie znać. Smakuje wybornie!