2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do zrobienia ogórków małosolnych unikajmy tych mocno...
fot. zdjęcie ilustracyjne/123rf

Jak zrobić ogórki małosolne? Nie każdy wie, jakich błędów unikać. Sprawdź najlepszy przepis na idealnie chrupiące ogórki małosolne

1. Wybór nieodpowiednich ogórków

Do zrobienia ogórków małosolnych unikajmy tych mocno zielonych i przerośniętych. Lepiej wybrać ogórki gruntowe, z jasno-zielonym odcieniem, nawet z nieco żółtymi plamkami.

Zobacz również

Kibice na meczu Alit Ożarów - Star Starachowice w Pucharze Polski [FOTO]

Kibice na meczu Alit Ożarów - Star Starachowice w Pucharze Polski [FOTO]

Wiosenny Słupsk z drona. Zobacz zdjęcia naszego internauty

Wiosenny Słupsk z drona. Zobacz zdjęcia naszego internauty

Polecamy

Pulchne racuchy twarogowe z rabarbarem. Pyszny posiłek w kilka minut

Pulchne racuchy twarogowe z rabarbarem. Pyszny posiłek w kilka minut

Lody kawowe tylko z 4 składników! Smakują jak z najlepszej lodziarni

Lody kawowe tylko z 4 składników! Smakują jak z najlepszej lodziarni

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę