3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zacznij od przygotowania rozczynu z drożdży: w małej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Gofry belgijskie prosto z Liège. Przepis na pachnące karmelem gofry. Kluczowy jest jeden składnik

Zacznij od przygotowania rozczynu z drożdży: w małej miseczce rozmieszaj drożdże z łyżeczką cukru, 2 łyżkami mlekai 1 łyżką mąki, wymieszaj i odstaw na 15 min.

Zobacz również

Sukcesy zapaśniczek z Chełma! Całkowita dominacja

Sukcesy zapaśniczek z Chełma! Całkowita dominacja

W szybkim tempie trwa budowa bloku mieszkalnego Panorama Struga w Radomiu

W szybkim tempie trwa budowa bloku mieszkalnego Panorama Struga w Radomiu

Polecamy

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Zapiekanka z resztek wędlin. Przepis na poświąteczny obiad

Zapiekanka z resztek wędlin. Przepis na poświąteczny obiad

Najlepsze sosy do gołąbków. Podkreślą smak klasycznego dania

Najlepsze sosy do gołąbków. Podkreślą smak klasycznego dania