3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczne risotto z cukinią i boczkiem. Przepis na pyszny obiad do przygotowania w 30 minut. Danie jest bardzo sycące i smaczne

Risotto z boczkiem i cukinią. Krok 1

Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Przygotuj także cukinię — umyj ją i pokrój w małe kawałki. Jeśli cukinia jest młoda, to nie musisz jej obierać. Podsmaż boczek na suchej patelni. Jak wytopi się z niego tłuszcz, to dodaj cebulę, a po chwili cukinię. Podsmażaj kilka minut, aż cukinia zmięknie.

Zobacz również

Po tragedii w kopalni Mysłowice-Wesoła imprezy muzyczne w mieście odwołane

Po tragedii w kopalni Mysłowice-Wesoła imprezy muzyczne w mieście odwołane

Śląscy terytorialsi na poligonie. Zaliczyli pętlę taktyczną. W sobotę przysięga

Śląscy terytorialsi na poligonie. Zaliczyli pętlę taktyczną. W sobotę przysięga

Polecamy

Taki omlet to rarytas! Zyskasz energię na początek dnia

Taki omlet to rarytas! Zyskasz energię na początek dnia

Kobieta zaatakowała partnera... kością z zupy! Nietypowy powód kłótni

Kobieta zaatakowała partnera... kością z zupy! Nietypowy powód kłótni

Ekspresowe placki z serka homogenizowanego. Pyszne i szybkie śniadanie

Ekspresowe placki z serka homogenizowanego. Pyszne i szybkie śniadanie