1 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Michał Bryś chętnie łączy różne wpływy kulinarne ze świata...
fot. Karolina Grzechocińska/materiały prasowe Setki Powodów

„Kuchnia polska jest barokowa”. Rozmowa z Michałem Brysiem o gotowaniu z alkoholem

Michał Bryś

Michał Bryś chętnie łączy różne wpływy kulinarne ze świata tworząc polskie dania.

Zobacz również

Lamborghini Urus SE. Pierwszy hybrydowy super SUV typu plug-in

NOWE
Lamborghini Urus SE. Pierwszy hybrydowy super SUV typu plug-in

NATO szykuje się do ćwiczeń tuż przy rosyjskiej granicy. Kreml grzmi

NOWE
NATO szykuje się do ćwiczeń tuż przy rosyjskiej granicy. Kreml grzmi

Polecamy

Zaglądamy Polakom do talerzy. Co jedzą na śniadanie? Odpowiedź zaskakuje

Zaglądamy Polakom do talerzy. Co jedzą na śniadanie? Odpowiedź zaskakuje

Takich flaczków jeszcze nie jedliście. Idealne danie prosto... z Neapolu

Takich flaczków jeszcze nie jedliście. Idealne danie prosto... z Neapolu

Kiedy znudzą mi się pieczone udka z kurczaka, podaję mięso w ten sposób. Palce lizać!

Kiedy znudzą mi się pieczone udka z kurczaka, podaję mięso w ten sposób. Palce lizać!