1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Znany dziennikarz kulinarny opowiada tym razem historię Aten...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

Kuchnia Grecji odkryta na nowo. Bartek Kieżun wspomina deser na pożegnanie Aten. „Będę zadowolony, gdy moje opowieści będą łamać stereotypy”

Bartek Kieżun opowiada o Atenach

Znany dziennikarz kulinarny opowiada tym razem historię Aten przez pryzmat kuchni greckiej. Kliknij w obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć przepis na souvlaki, czyli marynowaną wieprzowinę na szpadach.

Zobacz również

Afera korupcyjna w Hiszpanii. Premier chce zrezygnować ze stanowiska

Afera korupcyjna w Hiszpanii. Premier chce zrezygnować ze stanowiska

Talant Dujszebajew: W ataku pozycyjnym zagraliśmy źle. To moja wina

Talant Dujszebajew: W ataku pozycyjnym zagraliśmy źle. To moja wina

Polecamy

Zaglądamy Polakom do talerzy. Co jedzą na śniadanie? Odpowiedź zaskakuje

Zaglądamy Polakom do talerzy. Co jedzą na śniadanie? Odpowiedź zaskakuje

Te pieczone ziemniaki z zaskakującym dodatkiem to hit Internetu. Spróbuj, są genialne

Te pieczone ziemniaki z zaskakującym dodatkiem to hit Internetu. Spróbuj, są genialne

Masz taką mąkę w domu? Nie używaj, możesz mieć przez nią raka!

Masz taką mąkę w domu? Nie używaj, możesz mieć przez nią raka!