6 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
5. Jednym z polecanych przez Magdę Gessler trików jest...
fot. Sylwia Dabrowa /Polska Press

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Magda Gessler i „Kuchenne rewolucje"

5. Jednym z polecanych przez Magdę Gessler trików jest przygotowywanie kotletów mielonych z trzech rodzajów mięsa: cielęcego, wołowego i wieprzowego. Zdaniem restauratorki takie kotlety są najlepsze.

Zobacz również

Rugbiści KS Budowlani WizjaMed Łódź chcą wziąć w Gdyni srogi rewanż za 0:102

NOWE
Rugbiści KS Budowlani WizjaMed Łódź chcą wziąć w Gdyni srogi rewanż za 0:102

Parafianie z Charłupi Małej pielgrzymują do Fatimy i Santiago de Compostela FOTO

Parafianie z Charłupi Małej pielgrzymują do Fatimy i Santiago de Compostela FOTO

Polecamy

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Dzięki marynacie wychodzą doskonałe. Zawsze piekę udka w ten sposób

Dzięki marynacie wychodzą doskonałe. Zawsze piekę udka w ten sposób