3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Włoska mortadela wkładana do przekrojonej focacci. Dzięki...
fot. Getty Images/Marina Bakush

Kotlet z mortadeli jak w PRL-u. Włoski specjał znowu na czasie

Focaccia z mortadelą

Włoska mortadela wkładana do przekrojonej focacci. Dzięki temu uzyskiwany jest kolejny rodzaj kanapki.

Zobacz również

Wypadek w Oświęcimiu. Zderzyły się dwie ciężarówki i samochód osobowy

Wypadek w Oświęcimiu. Zderzyły się dwie ciężarówki i samochód osobowy

Gdzie oglądać mecz Zagłębie - Jagiellonia? Lider Ekstraklasy dawno nie wygrał

Gdzie oglądać mecz Zagłębie - Jagiellonia? Lider Ekstraklasy dawno nie wygrał

Polecamy

Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto

Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto

Przed wojną pili go prawie wszyscy. Wyborny mazagran na ciepłe wieczory

Przed wojną pili go prawie wszyscy. Wyborny mazagran na ciepłe wieczory

Taki omlet to rarytas! Zyskasz energię na początek dnia

Taki omlet to rarytas! Zyskasz energię na początek dnia