2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ugotuj i wystudź ziemniaki. Najlepiej smakować będą kopytka...
fot. Katarzyna Puczyńska

Delikatne kopytka z ziemniaków. Jak zrobić tradycyjne danie? Dzięki jednemu składnikowi rozpływają się w ustach

Kopytka. Krok 1.

Ugotuj i wystudź ziemniaki. Najlepiej smakować będą kopytka z mączystych ziemniaków.

Zobacz również

Lechia Sędziszów została klubem partnerskim Cracovii

Lechia Sędziszów została klubem partnerskim Cracovii

Ambasador Kanady w Ukrainie z wizytą w Czeladzi. Odwiedziła pacjentów i lekarzy

Ambasador Kanady w Ukrainie z wizytą w Czeladzi. Odwiedziła pacjentów i lekarzy

Polecamy

Sposoby na świeżą i chrupiącą rzodkiewkę. Już nigdy nie zrobisz inaczej

Sposoby na świeżą i chrupiącą rzodkiewkę. Już nigdy nie zrobisz inaczej

Nie wiesz, co zrobić ze szparagami? Ugotuj pyszne risotto z kurczakiem

Nie wiesz, co zrobić ze szparagami? Ugotuj pyszne risotto z kurczakiem

Cudownie wilgotne ciasto pomarańczowe. Delicja jakich mało!

Cudownie wilgotne ciasto pomarańczowe. Delicja jakich mało!