8 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Przed podaniem mizerię posypuje się posiekaną natką...
fot. Anna Daniluk

Tradycyjna mizeria do obiadu. Sprawdzony przepis na ponadczasową surówkę plus sekretny składnik dla wersji fit

Mizeria ze śmietaną

Przed podaniem mizerię posypuje się posiekaną natką pietruszki, koperkiem albo suszonymi ziołami.

Zobacz również

O czym marzą uczestnicy olimpiady? Można wygrać nawet 40 tys. złotych miesięcznie

O czym marzą uczestnicy olimpiady? Można wygrać nawet 40 tys. złotych miesięcznie

Wypadek w Białogardzie. Potrącenie na przejściu dla pieszych [ZDJĘCIA]

Wypadek w Białogardzie. Potrącenie na przejściu dla pieszych [ZDJĘCIA]

Polecamy

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie