3 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Tradycyjnie karp smażony jest na oleju. Aby panierka z bułki...
fot. Agnieszka Piątkowska

Tradycyjny karp panierowany siostry Anastazji na Wigilię. Przepis na chrupiące danie na święta. Jeden składnik nadaje wyjątkowego smaku

Karp panierowany

Tradycyjnie karp smażony jest na oleju. Aby panierka z bułki tartej nabrała złotego koloru i maślanego smaku, siostra Anastazja dodaje do patelni sklarowanego masła.

Zobacz również

Przedszkolaki dla Seniora, czyli Wielkanocny stroik od serca

Przedszkolaki dla Seniora, czyli Wielkanocny stroik od serca

W centrum Rzeszowa zapalił się samochód osobowy!

W centrum Rzeszowa zapalił się samochód osobowy!

Polecamy

Urocze babeczki wielkanocne owieczki. Poznaj przepis na świąteczny wypiek

Urocze babeczki wielkanocne owieczki. Poznaj przepis na świąteczny wypiek

Angielskie hot cross buns rozpływają się w ustach. Poznaj wypiek z krzyżykiem

Angielskie hot cross buns rozpływają się w ustach. Poznaj wypiek z krzyżykiem

Galaretki drobiowe w kształcie jajek. Hit na Wielkanoc

Galaretki drobiowe w kształcie jajek. Hit na Wielkanoc