1 z 2
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Klasyczną konfiturę z agrestu warto mieć w spiżarni na zimę....
fot. 123RF.com

Jakie przetwory można zrobić z agrestu? Podsuwamy sprawdzony przepis na pyszną konfiturę i agrestową nalewkę

Klasyczną konfiturę z agrestu warto mieć w spiżarni na zimę. Idealnie nadaje się jako dodatek zarówno do potraw słodkich, jak i słonych. Agrest jest bogaty w wiele witamin oraz m.in. potas, magnez i kwas foliowy.

Zobacz również

Jak długo trwa rok? Staje się coraz krótszy, a to za sprawą globalnego ocieplenia

Jak długo trwa rok? Staje się coraz krótszy, a to za sprawą globalnego ocieplenia

Piła: Kolejne dwie seniorki dały się nabrać i straciły oszczędności swojego życia

Piła: Kolejne dwie seniorki dały się nabrać i straciły oszczędności swojego życia

Polecamy

Sałatka z rzeżuchą – wiosenny dodatek na Wielkanoc i nie tylko

Sałatka z rzeżuchą – wiosenny dodatek na Wielkanoc i nie tylko

Pieczona biała kiełbasa zawijana w boczku. Pomysł na Wielkanoc i nie tylko

Pieczona biała kiełbasa zawijana w boczku. Pomysł na Wielkanoc i nie tylko

Przystawka, której nikt się nie oprze. Jajka faszerowane makrelą to smak dzieciństwa

Przystawka, której nikt się nie oprze. Jajka faszerowane makrelą to smak dzieciństwa