3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Po 2 godzinach wyjmij mięso z mleka i osusz za pomocą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Idealny kotlet schabowy za każdym razem. Poznaj przepis na soczystą i chrupiącą porcję mięsa. Wiemy, jakich błędów nie popełniać

Kotlety schabowe. Krok 2

Po 2 godzinach wyjmij mięso z mleka i osusz za pomocą ręcznika papierowego. Przygotuj trzy talerze: do jednego wbij jajko i roztrzep je widelcem, do drugiego wsyp mąkę, a do trzeciego bułkę tartą. Panieruj mięso kolejno w: mące, jajku i bułce tartej.

Zobacz również

Rodzinna Majówka Rowerowa z biskupem Marianem Florczykiem odbędzie się 18 maja [FOTO]

Rodzinna Majówka Rowerowa z biskupem Marianem Florczykiem odbędzie się 18 maja [FOTO]

Szachiści opanują Katowice! Rusza wyjątkowy XI Festiwal Szachowy

Szachiści opanują Katowice! Rusza wyjątkowy XI Festiwal Szachowy

Polecamy

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Żeberka w coli. Poznaj przepis na danie, które jest hitem Internetu

Żeberka w coli. Poznaj przepis na danie, które jest hitem Internetu