2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło...
fot. Katarzyna Puczyńska

Golasy, cebularz, gryczak i tort fasolowy. Najciekawsze dania i produkty regionalne z Lubelszczyzny. Słyszałeś o nich?

Gryczak janowski

Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło (podsmażane na oleju lub maśle).

Zobacz również

Grób Pański w kościele ojców bernardynów z Warty według inspiracji "Pasji" ZDJĘCIA

NOWE
Grób Pański w kościele ojców bernardynów z Warty według inspiracji "Pasji" ZDJĘCIA

Jak wysłać oryginalne i niezapomniane życzenia wielkanocne? Pobierz gotowe wierszyki

Jak wysłać oryginalne i niezapomniane życzenia wielkanocne? Pobierz gotowe wierszyki

Polecamy

Kochasz serniki? Rozwiąż QUIZ i sprawdź, jakim typem sernika jesteś

Kochasz serniki? Rozwiąż QUIZ i sprawdź, jakim typem sernika jesteś

Chrzan wielkanocnym luksusem? Niektórzy cenią sobie jego korzeń

Chrzan wielkanocnym luksusem? Niektórzy cenią sobie jego korzeń

Najlepsza szynka gotowana. Zaskakujący składnik robi różnicę

Najlepsza szynka gotowana. Zaskakujący składnik robi różnicę