4 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rozpuść masło i podgrzej mleko.
fot. Katarzyna Puczyńska

Gofry belgijskie prosto z Liège. Przepis na pachnące karmelem gofry. Kluczowy jest jeden składnik

Rozpuść masło i podgrzej mleko.

Zobacz również

Naukowcy z KUL badają bakterie obecne na lubelskich placach zabaw

Naukowcy z KUL badają bakterie obecne na lubelskich placach zabaw

Wielkanocne spotkanie w Bieszczadzkim Oddziale Straży Granicznej w Przemyślu [FOTO}

Wielkanocne spotkanie w Bieszczadzkim Oddziale Straży Granicznej w Przemyślu [FOTO}

Polecamy

Smakowite kotlety z brokułami. Przygotujesz je raz dwa i jeszcze szybciej zjesz

Smakowite kotlety z brokułami. Przygotujesz je raz dwa i jeszcze szybciej zjesz

Omlet biszkoptowy w wersji fit. Z tym daniem zużyjesz nadmiar białek

Omlet biszkoptowy w wersji fit. Z tym daniem zużyjesz nadmiar białek

Odkryto najstarszy chleb na świecie. Ma tysiące lat!

Odkryto najstarszy chleb na świecie. Ma tysiące lat!