2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania przepisu potrzebujesz białej fasoli...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepszy przepis na fasolkę po bretońsku. Tani, smaczny i pożywny obiad. Warto od razu zrobić podwójną porcję

Fasolka po bretońsku. Krok 1

Do przygotowania przepisu potrzebujesz białej fasoli namoczonej przez noc w wodzie. Najpierw ją odcedź i zalej zimną wodą. Ustaw na średni gaz i gotuj pod przykryciem przez ok. godzinę.

Zobacz również

Szymański z kolejną asystą. Polak zdjęty w dogrywce przed serią rzutów karnych

Szymański z kolejną asystą. Polak zdjęty w dogrywce przed serią rzutów karnych

Kandydaci na burmistrza Zakopanego zmierzyli się w przedwyborczej debacie

Kandydaci na burmistrza Zakopanego zmierzyli się w przedwyborczej debacie

Polecamy

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Pikantna pasta paprykowa do grillowanego mięsa. Świetnie podbija smak potraw

Pikantna pasta paprykowa do grillowanego mięsa. Świetnie podbija smak potraw

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!