4 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Przygotowując dżem z pigwy, warto zetrzeć pigwę na tarce lub...
fot. Anna Daniluk

Tradycyjny dżem z pigwy do chleba. Przepis na aromatyczne przetwory z pigwy do spiżarni. Ten przysmak wesprze odporność

Dżem z pigwy

Przygotowując dżem z pigwy, warto zetrzeć pigwę na tarce lub mandolinie na cienkie plastry.

Zobacz również

Deszcz to nie problem. Kibice na meczu Wieczysta - KSZO

Deszcz to nie problem. Kibice na meczu Wieczysta - KSZO

Wieczysta męczyła się z KSZO. Trener Peszko miał nosa do zmian

Wieczysta męczyła się z KSZO. Trener Peszko miał nosa do zmian

Polecamy

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Zapiekanka z resztek wędlin. Przepis na poświąteczny obiad

Zapiekanka z resztek wędlin. Przepis na poświąteczny obiad

Najlepsze sosy do gołąbków. Podkreślą smak klasycznego dania

Najlepsze sosy do gołąbków. Podkreślą smak klasycznego dania