3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Twaróg przełóż na blat lub stolnicę i rozdrobnij go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Knedle ze śliwkami z ciasta twarogowego. Delikatne i rozpływające się w ustach danie posmakuje nie tylko dzieciom

Knedle ze śliwkami. Krok 2

Twaróg przełóż na blat lub stolnicę i rozdrobnij go widelcem. Możesz także przecisnąć ser przez praskę.

Zobacz również

Premier nie ma wątpliwości: Żyjemy w czasach przedwojennych

Premier nie ma wątpliwości: Żyjemy w czasach przedwojennych

Robota w Żaganiu szuka człowieka! Sprawdźcie najnowsze oferty 29-03-2024

Robota w Żaganiu szuka człowieka! Sprawdźcie najnowsze oferty 29-03-2024

Polecamy

Kwiaty magnolii są piękne i... jadalne! Polecamy kilka niezwykłych pomysłów na nie

Kwiaty magnolii są piękne i... jadalne! Polecamy kilka niezwykłych pomysłów na nie

Angielskie hot cross buns rozpływają się w ustach. Poznaj wypiek z krzyżykiem

Angielskie hot cross buns rozpływają się w ustach. Poznaj wypiek z krzyżykiem

Galaretki drobiowe w kształcie jajek. Hit na Wielkanoc

Galaretki drobiowe w kształcie jajek. Hit na Wielkanoc