4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rozwałkuj ciasto i przełóż do prostokątnej blaszki wyłożonej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Domowe batoniki z kajmakiem i orzechami. Przepis na słodką przekąskę. Podpowiadamy, jak zrobić domowy kajmak

Domowe batoniki z kajmakiem i orzechami - Krok 3.

Rozwałkuj ciasto i przełóż do prostokątnej blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. W kilku miejscach ponakłuwaj ciasto widelcem Piecz w 180 stopniach ok. 25 min.

Zobacz również

Grób Pański w Sanktuarium Matki Bożej Księżnej Sieradzkiej. Słowo potrafi ranić! FOTO

Grób Pański w Sanktuarium Matki Bożej Księżnej Sieradzkiej. Słowo potrafi ranić! FOTO

Po pandemii żyjemy coraz dłużej. To oznacza niższe emerytury dla kończących pracę

Po pandemii żyjemy coraz dłużej. To oznacza niższe emerytury dla kończących pracę

Polecamy

Babka kakaowa na Wielkanoc. Idealny wypiek nie tylko do kawy

Babka kakaowa na Wielkanoc. Idealny wypiek nie tylko do kawy

Takiej sałatki z buraczków możesz nie znać. Smakuje wybornie!

Takiej sałatki z buraczków możesz nie znać. Smakuje wybornie!

Pysznie smakuje i spala tłuszcz z brzucha. Pij go zamiast kolacji!

Pysznie smakuje i spala tłuszcz z brzucha. Pij go zamiast kolacji!